Smrt Bobbie Jean Carterové potvrdil několika médiím šerif okresu Hillsborough na Floridě, kde žila. V sobotu ráno byla nalezena v bezvědomí ve své koupelně – stejně jako loni její mladší bratr. Po příjezdu sanitky byla okamžitě převezena do blízké nemocnice, kde později vydechla naposledy. 

Jak policie zjistila, Bobbie Jean byla v době smrti v podmínce kvůli držení kokainu. Podle jejích spolubydlících ale od doby, co ji propustili z vězení, žádné drogy neužívala. Mezi jejími věcmi se navíc žádné drogy ani pomůcky, které by nasvědčovaly jejich užívání, nenašly. Na místě nebyly ani žádné stopy, které by naznačovaly násilný trestný čin. 

Podle šerifa se úmrtí mladé ženy nadále vyšetřuje. Příčinu smrti stanoví soudní lékař, jakmile bude mít k dispozici všechny informace – aktuálně se čeká na výsledky z toxikologie. 

Zemřeli už tři sourozenci

Pro slavnou rodinu jde už o třetí podobnou tragédii. Loni v listopadu zemřel ve své vaně bratr Bobbie Jean,  Aaron, poté, co spolykal prášky na předpis a inhaloval těkavé látky. V roce 2012 zase v pouhých 25 letech zemřela na předávkovaní drogami jejich sestra Leslie. Naživu tak zůstává Nick (43) – zpěvák ze slavné kapely Backstreet Boys, zpěvačka Angel (36), Virginia Marie (51), Taelyn a nejmladší Kaden Brent (18). 

Fotogalerie
83 fotografií