Komplikovaný vztah Seleny GomezovéJustina Biebera sledoval snad celý svět. Randili spolu od roku 2011 a různě se rozcházeli a zase scházeli. Když pak konečně v roce 2018 svůj vztah definitivně ukončili, jen velmi krátce poté se zpěvák oženil s krásnou modelkou Hailey Baldwinovou (27). Kvůli tomu Selena působila nadmíru zlomeně a zdálo se, že na lásku zanevřela. Tedy až do prosince loňského roku!

Tehdy totiž oficiálně oznámila svou lásku k hudebnímu producentovi Bennymu Blancovi (35). I když ji média nějakou dobu spojovala se zpěvákem skupiny The Chainsmokers Andrewem Taggartem (34), ukázalo se, že s Bennym tvoří pár už přes půl roku. Od té doby své vzájemné city neskrývají. V polovině ledna se spolu objevili na předávání cen Emmy, nyní dávají svou vášeň všem na odiv i na sociálních sítích.

Video
Video se připravuje ...

Selena Gomezová v krimiseriálu Jen vraždy v budově DisneyPlus, idh

Selena sdílela na instagramu sérii fotografií, na nichž se tulí k Bennymu, s roztomilým popiskem „můj nejlepší přítel“. Benny na to u snímků zareagoval obdobně: „Tohle je moje nejlepší kamarádka,“ uvedl producent v komentářích, které Selena, jak je jejím zvykem, omezila. Některé momentky byly romantické, jiné však trochu méně.

Například ta, na níž Benny drží Selenu za ňadro, anebo ta, co zachycuje zpěvačku s vyplazeným jazykem, klečící na zemi mezi Bennyho stehny. Na obou záběrech působí tyto dvě zamilované hrdličky kapku pod vlivem alkoholu. A najdou se i kritici, kteří jim vyčítají údajnou vulgaritu těchto fotografií. Posuďte v naší galerii sami...

Fotogalerie
48 fotografií