Alespoň tak reagovala, když Soukup Agátu obvinil, že odjela do Paříže a dceru nechala kdo ví kde. „Jaromíre Soukupe, píšete, že Róza je s cizími lidmi. Ráda bych se vám představila, možná si vzpomenete, byla jsem u Vás v pořadu. Jsem MgA.Veronika Žilková, babička vaší dcery,“ napsala herečka na sociální sítě s tím, že pokud musí odejít, pomáhá jí chůva.

„A kteří cizí lidé ji hlídají? Už vím, ti ze štábu během vašeho natáčení v TV Barrandov. V ty dny,kdy ji máte v péči!! Už chápu. Diváci vás totiž ještě neviděli před kamerou "s Rózou v náručí". Není doufám sama a bez dozoru v šatně nebo pod kamerou,“ přemýšlí Žilková. „Vím, že máte smysl pro humor i herecký talent, tak si spíš myslím, že je to vše skrytá kamera nové reality show pro vaši TV Clash Jaromíra Soukupa nebo možná pokračování pořadu Dostaň Agátu.“

Že jí pomáhá chůva nepopírá. „Odpoledne jsem hrála, tak hlídala chůva, protože Kryšpín a Mia mají jarní prázdniny a jeli s mámou na výlet. Teď už hlídám já, babička. Věřím, že otce Rózy, když byl malý, babička taky někdy hlídala! I Boženu Němcovou hlídala babička a dokonce o tom napsala knihu, ze které se maturuje,“ říká.

Smích ji však přešel, když po návratu z divadla zjistila, že Soukup mezitím zavolal policii. „Proč policie nekontaktovala matku a raději vtrhla do domu a vyděsila dítě i s profi chůvou? Není důležitější hledání opravdového nebezpečí pro občany?“ poslala vzkaz ministru vnitra Vítu Rakušanovi.

Video
Video se připravuje ...

Inflace je nižší než ke konci vlády ANO! Těhotná Agáta přišla o řidičák! A tlak na Izrael sílí Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
73 fotografií