V pátek 16. února si rodinka udělala výlet a ve 14:15 přistála v Paříži. Na snímcích, které pořídil všímavý kolemjdoucí, jenž Agátu potkal, jsou kromě ní a Mirka k vidění také dvě ze třetí dětí, které spolu vychovávají, a to společný syn Kryšpín (12) a Agátina dcera Mia (6), kterou má z manželství s Jakubem Prachařem (40).

Ovšem hned se skýtá otázka: Kde mají benjamínka rodiny, tedy Rozárku (10 měsíců), jejímž tatínkem je pro změnu podnikatel a šéf TV Barrandov Jaromír Soukup (54)? Ten naposledy viděl malou, když ji ve čtvrtek v 18 hodin podle nařízení soudu předával matce. Aniž by to tušil - bylo to pár hodin předtím, než odletěla do Paříže.

A právě od této chvíle Soukup vůbec netuší, kde se jeho desetiměsíční dcera vlastně nachází. „Odpověď na mé dotazy, co je s mou holčičkou, jsem stále nedostal. Soud nám určil, kdy pečuji o Rozárku já a kdy paní Dopitová. Rozhodně tam ale nic není o tom, že ji předá chůvě nebo babičce. Pokud chce Agáta cestovat po výletech a nemůže nebo nechce o Rozárku pečovat, s čímž nemám problém, jsem připraven se o holčičku kdykoliv postarat. Co kdyby se jí něco stalo? Matka je v zahraničí a dcera nevím kde,“ propadal jindy rázný ředitel televize panice.

Pravděpodobně bude Rozárka v dobrých rukou, například u babičky Veroniky Žilkové. Ta ale byla během celého včerejšího odpoledne v Divadle Radka Brzobohatého, kde měla představení. Minimálně na tento čas ji pravděpodobně musela vystřídat nějaká chůva...

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the stars! David Turek, Daniel Kristl

Fotogalerie
86 fotografií