Heidi Klumová se svou náklonností k opačnému pohlaví nijak netají a její milostný život se rozhodně nechá nazvat pestrým. Svou nejstarší dceru Leni (19) má ze vztahu s Flaviem Briatorem (73), kterého označila za „opravdu starého“. V roce 2003, kdy si spolu začali, bylo jí 29 let a jemu 53. Když v květnu 2004 porodila, byl už ovšem jejím partnerem zpěvák Seal (60), který se později stal i Leniným adoptivním otcem. I vztah se Sealem už je ale dávno pasé.

„Podívejte se na mou minulost. Nemám vyhraněný typ. Byla jsem s někým plešatým, opravdu starým, s dlouhovlasým, hubeným. Jejich osobnosti byly také velmi odlišené,“ prozradila Heidi a dodala, že nakonec je nejlepší být s někým, s kým se člověk cítí skvěle.

A přišla řeč i na její sexuální život se současným manželem Tomem Kaulitzem (34). O jejich intimních chvílích prozradila, že jsou nekonečné, žhavé i divoké a odhalila, že v ložnici tráví klidně celé hodiny.  Neskrývala ani to, že používají nejrůznější erotické pomůcky. „Tak proč ne? Navíc když si užíváte hodně hodin, může se stát hodně různých věcí,“ prozradila s tím, že žena to má v takové situaci jednodušší než muž. „Protože jsou to obvykle muži, kdo nevydrží tak dlouho. Taky je potřeba napumpovat hodně krve do určitého místa, takže mám pocit, že někteří to nezvládnou,“ zamyslela se.

„Klíčové je, aby neměli tu první… reakci, aby to mohlo stát déle. Ale spousta mužů to neumí. Můj manžel ano,“ cituje ji Daily Mail, podle kterého hned prozradila další velmi intimní detail ze svého života. „Měla jsem mnoho různých párků, ale skončila jsem u německého,“ přiznala a dále prozradila, že nejzajímavějšími místy, na kterých měla sex, bylo soukromé letadlo a moře.

Došlo ovšem i na další zajímavé odhalení z jejich rodinného života. Poměrně vtipná situace totiž nastala, když Leni objevila maminčinu zásuvku s nejrůznějšími erotickými pomůckami a chtěla se tím pochlubit svým přátelům. „Vkradla jsem se do pokoje mámy, otevřela zásuvku a všichni jsme natáčeli videa,“ prozradila Leni s tím, že tenkrát dostala pořádně vynadáno.

A došlo i na přiznání, že perné chvilky zažívají i doma u bazénu, kde Heidi chodí běžně nahoře bez, když ovšem přijde návštěva, bývá to problém.

Video
Video se připravuje ...

Měla Heidi Klumová spodní díl plavek - nebo ne? TikTok

Fotogalerie
77 fotografií