Po rozvodu s manželem Omarem Amanatem (46) se Helena Houdová i s dětmi odstěhovala z Ameriky a začala cestovat po světě. V přírodě se snaží nalézt klid v duši, kterou má podle svých slov dost rozlámanou z minulosti.

„Chci oslavit svoje rozhodnutí zvládnout svoje traumata. Od sexuálního zneužívání v dětství přes smrt nejlepší kamarádky, když nám bylo sedm, přes bulimii v pubertě, násilný vztah s mužem, násilný vztah sama se sebou, kdy jsem nenáviděla sebe a svoje tělo příliš dlouho, samovolný potrat, traumatický porod prvního syna, manželství s mužem, který žil další tajný život s několika ženami, setkání smrti tváří v tvář,“ vypsala Houdová na Instagramu všechna svá bolestná tajemství z minulosti.

Ze všech problémů se už ale dostala a nyní si užívá svobodného života se třemi dětmi Darienem (10), Daveedem (7) a dcerou Deiou (5). Společně cestují po Austrálii, Bali, Novém Zélandu, kde často chodí bosi, objímají stromy, koupou se ve vodopádech a hlavně se stravují jen rostlinnými nebo syrovými potravinami. Tak se Houdová snaží setřást ze svého těla a mysli vše, co ji dřív trápilo.

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
43 fotografií