Na sociální sítě zaslala volnomyšlenkářská modelka několik videí, kde si její nejmladší potomek, dcerka Deia (5), stříhá sama vlasy! Houdová ji při tom natáčela a jen přihlížela, jak si zkracuje své blonďaté kadeře. „Kdyby vás zajímalo, jaká byla moje reakce, tak i přesto, že naše děti si o svém těle můžou rozhodovat samy, tak to bylo něco mezi. Ježíš, to je krásný, no..." reagovala na nový sestřih své ratolesti modelka, která zahodila veškerá zkrášlovadla a na videu je naprosto přírodní. 

„Zpočátku jsem jim chtěla dát neomezený prostor, aby vyrostly v to, kým opravdu jsou, ale pak mi došlo, že si svou maminku a tatínka vybraly, takže ten prostor přece nějaké mantinely potřebuje. Dnes tedy máme domluvené hranice, které fungují pro mě i pro ně," uvedla modelka magazínu Téma. 

Už v minulosti se Houdová chlubila, že její děti nechodí do školy a vzdělávají se formou "wordschoolingu", tedy učení pomocí cestování. V současné době se ale s dětmi usadila v Austrálii, a to protože se tam líbilo jejímu synovi, Darienovi (10). Darienek přišel s tím, že by zde chtěl zkusit chodit do školy. A tak jsme našli místo, která s námi všemi souznělo," svěřila se modelka v rozhovoru pro časopis Moje psychologie. 

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
52 fotografií