S modelingem začínala ještě jako muž, když odletěla do Austrálie, kde si jí všiml jeden fotograf, a stala se tzv. androgenním modelem. Vzhledem ke svým jemným rysům fotila tehdy jako muž i jako žena. V České republice se do povědomí dostala především vystoupením v Show Jana Krause, kde v září mluvila o její zkušenosti s narozením v nesprávném těle. „Já si myslím, že jako trans osoba jsem se nemohla narodit v lepší zemi než v Česku. Je to bez problémů. Hlavně protože všechno platí pojišťovna,“ vtipkovala modelka. 

Na sociálních sítích teď modelka sdílela velmi žhavou fotografii, na které je kromě žluté policejní pásky s nápisem „prostor uzavřen“ úplně nahá. Při pohledu na modelku by skutečně nikoho nenapadlo, že se dívá na někoho, kdo se původně narodil jako muž. I moderátor Jan Kraus (65) nemohl jejímu vzhledu uvěřit a na její adresu nešetřil komplimenty: „Vy jste skutečně půvabná žena, víte to? To je opravdu pozoruhodné!"

Teď je z ní podle svých slov úplně obyčejná „baba“ s běžnou údržbou. „Když jsem měla kdysi kamarády, tak mě nikdy moc nebrali. A teď, když jsem jako baba, tak mě berou mnohem víc,“ svěřila se modelka, která si nemůže vynachválit, že se pro změnu rozhodla.

Fotogalerie
22 fotografií