Candice rozhodně není jen hezká tvářička, ale také schopná byznysmenka. Jeden z nejslavnějších andílků Victoria's Secret nedávno založil svou vlastní značku ekologických plavek Tropic of C, jejíž modely – oblíbené pro svou sofistikovanost a eleganci – čas od času také předvádí. Nejinak tomu bylo v případě nové kolekce. 

Candice postupně představila několik barevných modelů s tropickými vzory a opět při tom ukázala své krásné tělo. Svalnatá modelka, která na sobě nenosí snad ani gram tuku, je přitom maminkou dvou malých synů jménem Anacã (8) a Ariel (6). 

Nad založením vlastní značky Candice přemýšlela už dlouho před tím, než tak doopravdy učinila. „Většinu roku jsem byla ve studiu nebo na krásné pláži, kde jsem fotila plavky pro Victoria's Secret. Byl to pro mě způsob, jak - zatímco jsem pracovala - analyzovat produkt a skutečně pochopit, co mi vyhovuje, co považuji za krásné. Vytvořit si vlastní vizi svojí vlastní značky, jak by měla vypadat,“ prozradila v podcastu Who What Wear

Krásná příroda, kterou navštěvovala během focení, ji silně inspirovala. Pak přišlo těhotenství... Modelce došlo, že si ho chce opravdu užít a většinu práce se rozhodla přerušit. „Díky tomu jsem získala prostor a čas, abych se mohla skutečně soustředit na vizi firmy Tropic of C,“ prozradila. Spolu s miminkem se tak zároveň pomyslně zrodila i její nová značka. 

Video
Video se připravuje ...

Candice Swanepoel /Youtube/

Fotogalerie
163 fotografií