Plavovlasá Candice Swanepoelová, co za své exotické rysy vděčí pozoruhodným genům (její otec pochází z Mutare v Zimbabwe, zatímco matka je z Jihoafrické republiky), se rozhodně nechystá na odchod z modelingové branže. Ba právě naopak! I když už není „andílkem“ (od slavné značky odešla sama a dobrovolně po prohlášení, že nošení spodního prádla této značky je pro ni „již kulturně nerelevantní“), aktivně teď propaguje novou řadu své kolekce Tropic of C.

Video
Video se připravuje ...

Candice Swanepoel byla pro Vogue nebezpečně sexy! /Youtube/

Kráska v kampani vlastní značky zapózovala především v bikinách černé barvy, které na jejím štíhlém tělíčku obzvlášť vynikly. Střih dává tušit, že takové plavky budou slušet hlavně ženám, co stejně jako Candice neoplývají zrovna ženskými křivkami, ale mají spíše chlapeckou postavu. Zajímavě řešené vrchní díly bikin naopak dodávají i plochým hrudníkům na ženskosti - a i když na nich můžete spočítat nositelčina žebra, vypadají i tak náramně sexy.

Při pohledu na Candicino dokonalé tělo se dá jenom těžko uvěřit tomu, že je dvojnásobnou maminkou, že? Na to, že má doma šestiletého synka Anacu a čtyřletou dcerku Ariel, totiž půvabná modelka rozhodně nevypadá! S otcem svých dvou dětí, modelem Hermannem Nicolim (40), se ale po třinácti letech randění rozešla a aktuálně by měla tvořit pár s rapperem Kanyem Westem (45). S tím ale byla poslední dobou spojována nejedna slavná kráska... takže těžko říct.

Fotogalerie
63 fotografií