Plavovlasá kráska Candice Swanepoleová, která se pyšní africkými a portugalskými kořeny, se modelingu věnuje již od 15 let. Známou se stala však až díky značce Victoria's Secret, pro kterou pracovala řadu let jako jeden z jejich pověstných sexy "andílků". A i když se už Candice nesvléká do spodního prádla pod hlavičkou této slavné značky, neznamená to, že se už nesvléká vůbec.

O dokonalé tělíčko téhle krásky, která dala život dvěma synkům, Anacovi (5) a Arielovi (v červnu 4), je totiž stále obrovský zájem, a byla by to rozhodně velká škoda, kdyby hodlala vyměnit lechtivé outfity za nějaké vytahané tepláky. Na veřejnost se nyní dostaly snímky z její nejnovější reklamní kampaně  pro zimu 2022 módní značky Lez a Lez - a je se na co dívat.

VIDEO: Rajcovní focení (polo)nahé Candice Swanepoel

Video
Video se připravuje ...

Rajcovní focení (polo)nahé Candice Swanepoel /Youtube/

Slavná blondýnka, kterou si pro její bezchybné křivky vybrala mezi modelky mimo jiné i profesionální celebrita Kim Kardashianová (41), která taktéž navrhuje spodní prádlo, vypadá naprosto božsky. A možná by se dalo říct, že snad ještě lépe, než když se procházela po přehlídkovém mole s obřími křídly na zádech. Za její ploché bříško by jistě nejedna žena nejradši prodala svou duši ďáblu!

Ostatně posuďte v naší galerii sami, jak jí to sluší. A pozor, pánové, máme pro vás dobrou zprávu - tahle kočka je totiž single maminkou! Přestože s otcem svých dvou dětí byla zasnoubená, svatebních zvonů se nedočkala. V roce 2019, rok po narození druhého potomka, oznámila, že už s modelem Hermannem Nicolim (39) netvoří pár. A zatím se po jejím boku žádný jiný muž neobjevuje...

Fotogalerie
118 fotografií