V roce 1989 nizozemský producent Ruud van Rijen založil popovou kapelu, která debutovala singlem I Can´t Stand It. Tehdy čtyřčlenná skupina si hned získala své fanoušky. Ovšem obrovský průlom v jejich kariéře přišel až s albem Slave To The Music, na němž zazněly právě výše zmiňované pecky. Ty ve mžiku bořily přední, nejen evropské, ale i světové hudební příčky.

Během posledních třiceti let se v kapele proměnilo pár členů, ale zpěvačka Nancy Coolenová (50) a její tanečníci Giovanni Falco (Hanks) a Wolfgang Reiss (Jacks) se drží pohromadě dodnes a dodnes vystupují.

Jako silná bouře vlétli na otevření nového kasína kousek od Prahy a byli k nezastavení. Energie z nich sršela všemi směry, zazpívali své největší hity, zpěvačka Nancy se předvedla v červených latexových šatech, její tanečníci poskakovali po pódiu stejně hbitě jako před 30 lety. Od dob svých začátků se téměř nezměnili, pořád jsou to živlové, kteří dokážou rozproudit krev v žilách každé společnosti.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdy taneční hudební scény 90-tých Vengaboys, Twenty 4 Seven a 2 Unimited rozproudily brněnské Boby centrum Hynek Zdeněk

Fotogalerie
27 fotografií