Kdo by neznal halasnou rodinu Harrisonových, co společně vedou zastavárnu přímo v srdci Las Vegas? Rodinný byznys založil Richard „The Old Man“ Harrison (†77) se svým synem (a nynějším bossem) Rickem. Společně s nimi v podniku pracují (a v reality show účinkují) také Rickův syn Corey (40) s kamarádem Austinem (41), jemuž se říká Chumlee. Pořad se těší obrovské popularitě. Rick však měl syny celkem tři.

Minulý čas je bohužel na místě, jelikož jeden z jeho potomků, syn Adam, zesnul ve věku pouhých 39 let. Zástupce Ricka Harrisona, známého i z pořadů Dannyho auťáky či Hledači pokladů, uvedl, že příčinou jeho skonu byla smrtelná dávka drog. V tuto chvíli není jasné, kde přesně byl Adam, když se předávkoval - ani další konkrétní okolnosti nejsou v tuto chvíli známy. Policie Las Vegas totiž případ stále vyšetřuje.

„Naše rodina je extrémně zarmoucena Adamovou smrtí. Žádáme o soukromí, zatímco truchlíme nad jeho ztrátou,“ uvedli Harrisonovi pro server TMZ.com. Zdrcený otec pak nahrál na sociální síť společnou fotku s Adamem, ke které připsal: „Navždy budeš v mém srdci! Miluji tě, Adame,“ vzkázal synovi do nebe. Pod snímkem se to okamžitě začalo hemžit kondolencemi nejenom od fanoušků, ale i od známých osobností. „Je mi to tak líto, chlape,“ napsal mu třeba Donald Trump Junior (46).

Fotogalerie
33 fotografií