Ani ve snu by ho nenapadlo, že kvůli cestovnímu pasu, navíc platnému, skončí v indonéském vězení. „Než někam jedete, zkontrolujte si cestovní dokumenty. Taková Indonésie to bere dost vážně. Platný pas mám ještě čtyři měsíce, ale oni vyžadují měsíců šest. Takže deportace a pár dní v base, než mi poletí letadlo zpátky domů,“ svěřil se Separ na svém instagramu.

Dostal se tak mezi skutečné zločince a vězení na ostrově Lombok není žádný med. „Nechci vědět, co v té matraci na zemi žije, kdo všechno v tom ležel a jestli to vůbec někdy převlékli. Snad v tom nežijí nějaké brebery. Jak se říká, zažít se má všechno, ale tohle je opravdu nechutné. Moji kámoši a přítelkyně leží jen pár kilometrů odsud na pláži,“ bědoval bývalý manžel slovenské zpěvačky Tiny, s níž vychovával dvě děti, jejího syna Leonarda (10) a společnou dceru Tiu Liliannu (8). 

V cele předběžného zadržení má nyní nárok na jedno jídlo denně a v horkých dnech, které tam panují, se nemůže ani osprchovat. „Je tu ventilace, která smrdí tímhle svinstvem (záchodem), které smrdí přesně tak, jak si představujete. Nikde není žádné okno, takže ani nevím, jestli je den, nebo noc,“ dodal zoufalý rapper. V indonéském vězení si pobude ještě do pátku, než bude moci nasednout na zpáteční letadlo.

Mezitím si během čekání sype popel na hlavu, že si cestovní doklad zkontroloval až v den odjezdu. Na imigračním oddělení na letišti v Thajsku i v Singapuru mu jeho prohřešek prominuli a pustili ho dál. Předpokládal, že se stejná situace odehraje i na Lomboku. Bohužel se ukázalo se že v Indonésii mají mnohem přísnější pravidla.

Fotogalerie
19 fotografií