Zpěvačka Martina Csillaghová a její bývalý manžel Michael Kmeť se minulé léto velmi nečekaně rozešli. Konec svého manželství oznámili na sociální síti a dušovali se, že v jejich odcizení nikdo třetí nefiguroval. Podle slovenských médií to bylo trochu jinak - údajně už tehdy měla rapperovi učarovat jistá mladá blondýnka, s níž se pak Separ začal ukazovat na veřejnosti - a nakonec přiznali i vztah. Málokdo ale věřil, že to dvojici vydrží - především kvůli jejich výraznému věkovému rozdílu.

Pár se přitom dokonale doplňuje: zatímco rapper svou mladou polovičku označuje jako „energetickou nabíječku“, ona si zase cení jeho rozhledu a to, že ji hodně naučil. Nyní Separ své partnerce veřejně napsal milostné vyznání s jediným poselstvím –⁠ zmínil, že mu dává něco, co žádná jiná žena. A tedy zřejmě ani jeho ex Tina, se kterou má dceru Tiu Lilianu (7). Celé to trochu připomíná vrkání zaláskovaného rappera Patrika Vrbovského (45), jenž po rozchodu s Darou Rolins (49) začal tvrdit, že lásku poznal až s Jasminou Alagičovou (33)...

Video
Video se připravuje ...

Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo? Redakce Blesk

„Dostávali jsme trashe, že mám druhou pubertu a že ona je zlatokopka, že ten vztah nemůže vydržet, že je to děcko (hlavně, že vy jste všichni strašně dospělí) a podobná ho*vna…“  rozepsal se na instagramu hudebník, jenž vyzdvihl největší Cynthiiny přednosti a důvody, proč ji miluje: „Pravda je ale taková, že jsem nikdy od nikoho nedostával tolik lásky jak od ní, a že si s ní rozumím jak s málokým… Miluji tě za to, jaká jsi, a přeji ti všechno na světě,“ vzkázal krásné tanečnici.

V komentářích pod zamilovanou fotografií se záhy objevila celá řada komentářů zmiňující právě Tinu. I tu přece miloval... Ona mu snad lásku nedávala? Separ však na poznámku odpověděl stejně otevřeně: „Je naprosto normální, že lidé přestanou k někomu po letech cítit to, co k němu cítili na začátku. Nikde není psáno, že spolu někdo musí být navždy a nic se nemůže doj*bat. Ale když nebudeš žít přítomný moment a přemýšlet jen nad pi**vinami, v životě nezažiješ lásku,“ uzavřel rázně.

Fotogalerie
50 fotografií