V pondělí 8. ledna se v hotelu The Beverly Hilton v Beverly Hills udílely za velké slávy ceny Zlatý glóbus. Jedním z moderátorů večera byla herečka Kate Beckinsaleová, která zazářila ve stříbrných šatech z dubajského butiku Atelier Zuhra s průhlednou sukní s vlečkou. 

„Jaká to čest předat úžasně talentované Lily Gladstoneové její zasloužený Zlatý glóbus, a být tak svědkem toho, jak jako první, z doufejme mnoha dalších příslušnic prvních národů, vítězí v kategorii nejlepší herečky,“ dojímala se po akci na instagramu Beckinsaleová, která společně s Donem Cheadlem předala Gladstoneové cenu za film Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023). Gladstoneová se stala vůbec první příslušnicí původního obyvatelstva amerického kontinentu (konkrétně je z národů Černonožců a Nez Perce), která sošku vyhrála. 

„Ráda bych navíc zmínila, jak naprosto úžasný chlap je Don Cheadle a že už nikdy nechci moderovat bez něj,“ vysekla poklonu kolegovi. Pak pogratulovala všem výhercům a členům týmu a rodinným příslušníkům, kteří jim na jejich cestě pomáhali.

Skončila v nemocnici

Nedlouho poté ale zveřejnila ještě jeden příspěvek, ve kterém ukázala, jak její galavečer skončil. A rozhodně nešlo o žádnou nóbl párty pro smetánku do ranních hodin... Herečka totiž pospíchala do nemocnice! A to tak urgentně, že se ani nepřevlékla a zamířila tam ještě ve velké večerní s lodičkami na extrémně vysokých platformách.

Nemocný nevlastní tatínek

Kate se naštěstí těší pevnému zdraví, do nemocnice ale pospíchala za svým nevlastním otcem, kdysi slavným televizním režisérem Royem Battersbym (87). Ten je v péči lékařů kvůli nedávné mrtvici a léčbě rakoviny. 

Ačkoli je Kate velmi zaměstnaná žena, za otčímem chodí, kdykoli jí to její nabitý rozvrh dovolí. Na fotkách po galavečeru sedí v opulentní róbě na židli vedle nemocniční postele a láduje se burgerem, nebo si s brýlemi na nose pročítá cosi na svém telefonu. „Děkuji a děkuji za vaše milé zprávy, to je tak hezké,“ vzkázala fanouškům v komentářích poté, co ji doslova zaplavila vyjádření podpory.

Video
Video se připravuje ...

Kate Beckinsale bez své kočky nedá ani ránu. Instagram

Fotogalerie
110 fotografií