Pete Davidson se sice proslavil díky svému komediálnímu talentu (zejména při vystoupeních pro Saturday Night Live), jméno ve světě mu ale udělala ještě jedna schopnost. Mladík totiž už nějaký čas zvládá svádět ty nejkrásnější ženy na světě.

Jeho zatím posledním úlovkem byla modelka Emily Ratajkowská (31), která letos v září odešla od manžela Sebastiana Bear-McClarda. V listopadu už se na veřejnosti objevovala právě s Petem… Pozornost k sobě slavná dvojice přitáhla zejména na basketbalovém zápase newyorského týmu Knicks. 

Dvojice si nicméně zřejmě jen navzájem vypomohla překonat těžké porozchodové období. Pete se totiž v létě po devíti měsících rozešel se slavnou byznysmenkou Kim Kardashianovou (42), a když potkal Emily, oba patrně potřebovali přijít na jiné myšlenky.

Jak se zdá, účel to splnilo a Pete i Emily už své cesty zase rozdělili. Web Page Six v úterý informoval, že se rozešli. 

Ani jeden z nich ovšem dlouho nesmutnil. Zatímco krásná modelka se nyní objevuje ve společnosti umělce Jacka Greera a před lidmi se nezdráhají ani vášnivých polibků, Pete zase sbalil svou kolegyni z nové hororové komedie Hádej, kdo je vrah Chase Sui Wondersovou (26).

V minulosti tvořil pár například se zpěvačkou Arianou Grandeovou (29), herečkou Kate Beckinsaleovou (49), modelkami Margaret Qualleyovou (28) či Kaiou Gerberovou (21), hvězdou seriálu Bridgertonovi Phoebe Dynevorovou (27) nebo již zmíněnou Kim Kardashianovou (42).

Video
Video se připravuje ...

Emily Ratajkowski jako velikonoční zajíček Instagram

Fotogalerie
131 fotografií