Zpěvák se o smrti své sestry poprvé veřejně vyjádřil ve čtvrtek na instagramu. „Asi to potrvá celý život, než zpracuji všechny ztráty, které v průběhu let postihly mou rodinu – aktuálně náhlý odchod naší sestry Bobbie Jean. Jsem úplně zničený,“ svěřil se Nick Carter v emotivním příspěvku se společnou fotkou z dětství. 

„Děkuji vám všem za vaši přízeň a milá slova. Znova se nám připomíná, že je život vzácný a pomíjivý, a abychom si vážili času s našimi milovanými, který máme. Vím, že je konečně v míru a s Bohem. Miluji tě, BJ,“ pokračoval. 

Smrt den před Vánoci

Bobbie Jean zemřela jen den před Vánoci, 23. prosince 2023. Podle informací časopisu People rodina věří, že zemřela na zástavu srdce. Příčina smrti ale zatím oficiálně potvrzena není. Zanechala po sobě osmiletou dceru, která už v minulosti přišla o otce.

Z pěti zůstali už jen dva

Pro Nicka Cartera jde už o třetí ztrátu sourozence. V listopadu 2022 se jeho mladší bratr Aaron Carter (†34) – taktéž hudebník – utopil ve vaně po požití léků a inhalování těkavých látek. V roce 2012 zemřela po předávkování drogami jeho sestra Leslie Barbara (†25). 

Nick a jeho čtyři mladší vlastní sourozenci v roce 2006 společně vystupovali v reality show House of Carters. Z původní pětice už ale kromě Nicka zůstává naživu jen sestra Angel (36), Aaronovo dvojče. Z otcova druhého manželství má Nick ještě nevlastní sestru Taelyn Dobsonovou (34) a bratra Kadena (18). 

Fotogalerie
77 fotografií