Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Celebrity ve vánočním! Komu to sluší nejvíc?

/
  • Komu to nejvíc sluší ve vánočním?
    26. prosince 2023 ● 14:00

    Taky jste pod stromečkem našli vánoční svetry? Nejste sami! Slavné osobnosti na sítích předvedly to nejlepší ze své sváteční garderoby. Nechyběly dupačky pro dospělé, ladící modely pro celou rodinu ani sexy úsporné kousky. Komu to sekne nejvíc?

  • 1.

    David Beckham (48), fotbalista

    Že by Ježíšek? Nikolivěk! To je jen fotbalista David Beckham – fanoušek Vánoc a zjevně i brutální fantasy série Hra o trůny. Nebo možná jen herce Kita Haringtona (36).

  • 2.

    Liz Hurleyová (58), herečka

    Herečka Liz Hurleyová syna Damiana (21) jen tak nezapře. Vzájemnou podobu v minulosti umocnili ještě na chlup stejnými vánočními svetry. Tenhle mladík se za svou mámu zjevně nestydí! Mírně otrávený výraz na společné fotce ale přece jen říká své.

  • 3.

    Robbie Williams (49), zpěvák

    Ve stylovém vánočním svetru se nechal zvěčnit i zpěvák a hitmaker Robbie Williams. A jak mu to slušelo! Nejlepší je ale vždycky hlavně úsměv od ucha k uchu.

  • 4.

    Jada Pinkettová Smithová (52), herečka

    To herečka a odloučená manželka Willa Smithe (55) Jada Pinkettová Smithová na to jde jinak. Místo svetrů zvolila dupačky pro dospělé i s příjemnou kapucí. To se to pak pózuje u stromečku!

  • 5.

    Nick Carter (43), zpěvák

    Nedávno pochoval dalšího sourozence - mladšího bratra Aarona (†34), Nick Carter ale na truchlení nemá příliš čas. Doma mají se ženou dvě malé děti, a ty už jsou celé ve vánoční náladě.

  • 6.

    Mariah Careyová (54), zpěvačka

    Královna Vánoc Mariah Careyová nemůže být žádný Grinch! Vánoční nálada z ní přímo stříká na hony daleko. A vánoční župan? Ten už je pro ni jako druhá kůže.

  • 7.

    Lorde (27), zpěvačka

    Novozélandská zpěvačka Ella Maria Lani Yelich-O'Connorová, známá jako Lorde, už se Ježíška také nemůže dočkat. Ve stylových minišatech s chlupatým bílým lemem a santovskou čapkou v ruce nadšeně hopsala nahoru a dolů. Už přijde?!

  • 8.

    Barbara Palvinová (30), modelka

    Maďarská modelka Barbara Palvinová umí být ve svém vánočním svetru tak žhavá, až od ní chytl i krb. Posuďte sami! „Jsem tvoje vánoční odměna,“ hlásá na svetru.

  • 9.

    Ireland Baldwinová (28), modelka

    Žádná horká čokoláda, žádný vaječňák! Ireland Baldwinová pije na svátky jedině ozdravný „supernápoj“ kiva. Copak asi zobe místo cukroví?

  • 10.

    Neil Patrick Harris (50), herec

    Hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku by od své postavy nemohla být více vzdálená. Neil Patrick Harris rozhodně nepatří mezi věčné pařmeny a nenapravitelné svůdníky. Od roku 2014 je šťastně ženatý s hereckým kolegou Davidem Burtkou (48) a společně mají dvojčata Gideona a Harper. Děti se jim narodily v roce 2010 za pomoci náhradní matky.

  • 11.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Adriana Sobotová - Sobotová Vánoce a Silvestr Kisa Císařová, Dan Kristl

    Fotogalerie
    19 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy