Rok po šílené nehodě, jejíž následky s hrůzou sledoval celý svět, je Jeremy Renner skoro jako rybička! Uplynulý rok pro něj znamenal náročnou rekonvalescenci a spoustu práce, nakonec ale jen o vlásek unikl hrobníkovi z lopaty a podařilo se mu dát dohromady prakticky bez následků. 

„Mám ohromné štěstí, že mám tolik, pro co žít,“ řekl na výročí nehody z 1. ledna 2023 pro CNN. „Mám obrovskou rodinu, mám desetiletou dceru... Kdybych umřel, zklamal a poznamenal bych tím spoustu lidí. Měl jsem hodně důvodů se uzdravit,“ vysvětlil, co ho motivovalo. Hvězdě Marvelovek již brzy vyjde hudební album Love and Titanium, které zachycuje zážitky z děsivé nehody i následné rekonvalescence. 

Rok po incidentu se navíc Renner vrátil do Rena v Nevadě, kde k nehodě došlo. Navštívil dokonce i nemocnici, kde ho tehdy ošetřovali, když byl na hranici života a smrti. Lékaři tenkrát předpovídali, že se bude dávat dohromady celé roky, a zřejmě se neobejde bez následků. Místo toho při herci stáli snad všichni svatí a dnes žije život jako před nehodou. 

„Zaskočil jsem se podívat na děti a superhrdiny, záchranáře, lékaře, sestry a další personál do nemocnice Renown hospital. Vzdal jsem jim svou úctu, společně jsme oslavili lásku, život a všechna požehnání, která máme. Děkuji celé téhle komunitě, že mě tady dokázali udržet. Navždycky zůstávám vaším vděčným dlužníkem,“ vzkázal 30. prosince prostřednictvím instagramu. 

Video
Video se připravuje ...

Herec Jeremy Renner už zase „skáče přes kaluže". Instagram

Fotogalerie
108 fotografií