Jeremy Renner, známý především jako lučištník Hawkeye ze série Avengers, byl hospitalizován letos 1. ledna poté, co ho přejel jeho vlastní sněžný pluh. Měl poraněný hrudník, v těle více než 30 zlomených kostí a na jednotce intenzivní péče bojoval o holý život. Nejhorší prognózy mu předvídaly, že o jednu svou končetinu přijde... Přesto však zabojoval a už pouhé tři měsíce poté byl schopný dorazit na premiéru svého pořadu Rennervations o holi.

Před nedávnem však, s neveselým výročím 10 měsíců od nehody, sdílel video, na němž běhá, jako kdyby se mu nikdy nic nestalo. Tuhle zatěžkávací zkoušku svého zdravotního stavu pak sdílel na sociální síti, kde pravidelně informoval fanoušky o své náročné rekonvalescenci. „První pokus o jakoukoli tuto činnost (zejména na strmém svahu),“ napsal k energickým záběrům, z nichž byste rozhodně nepoznali, že měl celkem nedávno takřka rozdrcenou nohu...

Video
Video se připravuje ...

Herec Jeremy Renner už zase "skáče přes kaluže". Instagram

„Neustále se snažím, a to z mnoha důvodů, ale vy jste moje palivo,“ vzkázal nezdolný herec „s dojetím, radostí, nadějí a vděčností“ svým fanouškům, co ho tolik podporovali. Renner podle svých vlastních slov v cestě za vyléčením vyzkoušel každý možný typ léčby - například fyzické terapie, infuze a injekce intravenózních kapiček, kmenové buňky, terapie červeným a infračerveným světlem, hyperbarickou komoru či ponory do ledové vody.

Jako zásadní ale vnímá svůj pozitivní přístup. „Mou největší terapií byla moje mysl a vůle být zde, snažit se o uzdravení a zlepšení. Být výjimečný...“ zdůraznil Renner. „Cítím, že mám povinnost to udělat. Nezahazovat svůj život, který mi byl darován, ale vrátit to své rodině, přátelům a všem vám, kteří mě děláte silnějším, abych vytrval. Děkuji vám všem,“ uzavřel svůj příspěvek, který rozhodně zahřál na duši... a mnohé jistě silně inspiroval.

Fotogalerie
66 fotografií