Na první pohled vypadali jako harmonický pár. Ona úspěšná pěnice, on o něco mladší, pohledný tanečník, který nikdy neztrácel svůj oslnivý úsměv. Jiskra mezi dvojicí přeskočila v roce 2016 - tehdy se, patrně nijak překvapivě, poznali během práce. Ani výraznější věkový rozdíl nebyl v jejich vztahu překážkou a vzápětí se už ve společnosti objevovali bok po boku. Nicméně bohužel lásce Mariah Careyové a Bryana Tanaky podle všeho už odzvonilo. 

Několik zahraničních médií, mezi které se počítá i magazín People, přineslo šokující novinku o jejich rozchodu. První dohady o tom, že to mezi nimi skřípe, se objevily už v listopadu, kdy umělkyně absolvovala řadu vánočních koncertů. Bryan na nich ale chyběl! Novináři si proto dali jedna a jedna dohromady a spočítali si, že na veřejnosti nebyli vidět už poměrně dlouho - naposledy spolu byli ruku v ruce v Disney Worldu letos v květnu... jenže to je před více než půl rokem!

Video
Video se připravuje ...

Mariah Carey v sexy reklamní kampani na vánoční spodní prádlo Instagram

Stále však panovala naděje, že spolu přece jenom jsou a Bryan netančí na pódiu „pouze“ proto, že je například nemocný. Jenže v těchto dnech se popová diva přesunula do Aspenu, kde rok co rok tráví vánoční svátky - a odcestovala tam jen s dvojčaty Moroccanem a Monroe (12), které má se svým exmanželem Nickem Cannonem (43). Bryan opět chyběl! Interpretka jednoho z nejznámějších vánočních slaďáků tak bude nejspíš na svátky na ocet...

Fotogalerie
43 fotografií