Letos budou Vánoce zatraceně sexy! A kdo by o tom chtěl pochybovat, toho přesvědčí Mariah Careyová, která se stala tváří nové vánoční kampaně spodního prádla značky Victoria's Secret. Čtyřiapadesátiletá pěvecká hvězda vypadá na sérii fotografií (i na videu) propagujících negližé této slavné značky naprosto úchvatně - jako kdyby snad vůbec nestárla. Není divu, že ji na sociálních sítích Victoria's Secret nazývají „jedinečnou královnou vánočních svátků“.

Ať už je to množstvím filtrů použitých na výsledné záběry, anebo jí to skutečně takhle sluší, je fakt, že je v této kampani naprosto božská. Například když pózuje v červeném korzetu, krajkované podprsence nebo v červené košilce, která těsně obepíná její křivky. „Hádejte, kdo je to? To jsem já, Mariah! Jsem na cestě k Santovi na severním pólu, očividně, tak pojďme společně strávit Vánoce,“ říká smyslně v reklamě. „Je sezóna Mariah! Šťastné svátky!“

Video
Video se připravuje ...

Mariah Carey v sexy reklamní kampani na vánoční spodní prádlo Instagram

Její fanoušky reklama rozhodně oslovila. „Pokud říkáte ,kupte si podprsenku', tak si ji koupím - a nezajímá mě, že jsem muž,“ vtipkoval jeden ze zpěvaččiných příznivců. Další na záběrech zaujalo i něco jiného nežli zpěvaččiny křivky - šperky, jimiž je ověšena. Jejich hodnota se totiž pohybuje v závratných výšinách. Jedny náušnice byly například za 103 tisíc dolarů (tedy 2,3 milionu korun), další za 339 tisíc dolarů (7,7 milionu korun) a přívěsek za 134 tisíc dolarů (více než 3 miliony korun)... A to rozhodně není málo!

Fotogalerie
44 fotografií