Zpěvačka Ciara na sociální síti pořádně překvapila své přátele a příznivce. Na svém oficiálním profilu totiž zveřejnila působivé, černobílé video, které zachycuje její siluetu. Když se pak otočí ke kameře bokem, není pochyb, že je v jiném stavu. Originální způsob, kterým oznámila svým followerům, kterých má více než 34 milionů, a vlastně i celému světu své těhotenství, se dočkal celé řady nadšených reakcí.

Pod příspěvkem se hromadí gratulace nejenom od Ciařiných fanoušků, ale i od slavných osobností - například od herečky Jennifer Anistonové (54). Zda se rodina talentované zpěvačky a úspěšného hráče amerického fotbalu Russella Wilsona rozroste o holčičku, nebo chlapce, to prozatím není známo. Není však pochyb, že pohlaví odhalí pěnice zaměřující se na R&B podobně svérázným způsobem.

V nadsázce se dá říct, že Ciara rodí co tři roky. Pro krásku původem z Texasu, jejíž celé jméno zní Ciara Princess Harrisová, půjde totiž už o čtvrtou ratolest. Se svým manželem má totiž  ještě dceru Siennu (6) a syna Wina (3) a ze svého předešlého vztahu ještě synka jménem Future (9). Ten dostal jméno po otci, rapperu Nayvadiusi DeMun Cashovi (39), známému právě spíše pod svým uměleckým jménem Future.

Fotogalerie
44 fotografií