Zpěvačka Melissa Viviane Jeffersonová, známá pod uměleckým jménem Lizzo, dostala do vínku postavu s velkými křivkami a je na ni patřičně hrdá. Interpretka hitů About Damn Time či 2 Be Loved (Am I Ready) ji nestydatě ukazuje jak na koncertech, kde vystupuje v odvážných, rajcovních kostýmech, tak i třeba na červeném koberci, kam už vynesla nejednu sexy róbu. A nyní se dala i na navrhování spodního prádla.

Jak už tomu u slavných dam bývá, sama autorka navrhovaného „negližé“ v něm také zapózovala. Svou značku nazvanou Yitty představila a odprezentovala na sociálních sítích a natočila se u toho velice všedně, bez jakýchkoliv příkras nebo filtrů - prostě se v prádle, dvojdílném i v takzvaném „bodýčku“, pitvořila, natřásala a vlnila ve svém vlastním obývacím pokoji, s vánočním stromečkem za zády.

Video
Video se připravuje ...

Nové kolekce spodního prádla: Troufnete si na ně? Adam Balažovič/ BPŽ

Kolekci s názvem Smoothed Reality (což česky znamená Vyhlazená realita) tvoří braletky, kalhotky s vysokým pasem nebo třeba tanga, to vše nejenom v bílé, černé nebo tělové barvě, ale i v odstínech neonově limetkově zelené či růžové. Zdá se, že Lizzino prádlo pro baculky bude mít na trhu obrovský úspěch. Zase. Údajně prý vše, co prozatím Yitty vydalo, bylo podle zpěvačky vždy „úplně vyprodané, po celou dobu, všechno“.

Fotogalerie
75 fotografií