Americká filmová ikona Julia Robertsová uchvátila všechny fanoušky svým neuvadajícím půvabem na slavnostní premiéře filmu Nech svět světem v Londýně. Herečka, známá ze svých nezapomenutelných rolí v klasikách, jako je – kromě výše zmiňované romantické komedie – také Notting Hill či Mexičan, totiž dorazila na červený koberec... a byla nepřehlédnutelná.

To kvůli nádhernému, vkusnému outfitu, co pro tuto speciální příležitost zvolila. Díky decentnímu růžovému kostýmku s kraťasy, které zdůraznily její nekonečně dlouhé a štíhlé nožky, se na ni soustředila pozornost celého jejího širokého okolí. Její postava je za ta léta prakticky neměnná, až se skoro zdá, že nějaký ten tok času (či gravitace) na ni nemá vůbec žádný vliv.

Video
Video se připravuje ...

Julia Robertsová a její outfity youtube.com/Filmy World/BPŽ

Celý outfit byl doplněn pozoruhodnými lodičkami zdobenými stříbrnými třásněmi s se skleněnými perličkami, což dodalo Julliinu modelu špetku extravagance – podobně jako masivní náhrdelník, který zdobil krk herečky. Ten byl sice velice výrazný, přesto však elegantní a doplňující celkový vzhled. Julia, jež se pyšní cenou Oscar za svůj výkon ve snímku Erin Brockovich, má zkrátka šarmu, který diváky přitahuje po celá desetiletí, na rozdávání.

Mladší herečky by se od ní bez přehánění mohly učit – Robertsová totiž nepatří mezi ženy, co by se snažily vzdorovat věku plastickými operacemi, botoxem a jinými zkrášlovadly, pro která by pak byly později spíše k smíchu (či k politování), a za nějaké ty vrásky se vůbec nestydí. Její největší devízou je její úsměv – a ten se také nemění. I proto možná působí tak mladistvě!
Fotogalerie
59 fotografií