Ačkoliv vám jméno herce Erica McCormacka možná nic moc neřekne, jeho tvář jistě přiřadíte na první dobrou ke slavnému a i na českých televizních stanicích často opakovanému sitcomu. Muž, co zazářil i v seriálech Cestovatelé časem, Mrtví jako já či Prozíravost, se totiž proslavil především díky komediálně laděnému počinu jménem Will & Grace, kde si zahrál jednu z titulních postav. Byl hvězdou především v 90. letech a na přelomu tisíciletí.

V té době poznal i svou současnou manželku, režisérku Janet Holdenovou. Svůj vztah oficiálně potvrdili v roce 1995 a o 2 roky později si řekli své „ano“ při svatebním obřadu. Jejich manželství se neobešlo bez závazků, mají spolu jedno dítě, syna Finnigana, kterému je momentálně 21 let. Na všech akcích, a to i těch nedávných, vždy Eric a Janet působili jako zcela harmonický pár. I proto je informace o jejich rozvodu tak nečekaná a šokující...

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Magnusek otevřeně o rozvodu i nové přítelkyni: Ženy mého života! Kisa Císařová

Podle magazínu TMZ to měla být právě Janet, kdo během minulého týdne podal žádost o rozvod. Jako důvod rozpadu jejich manželství uvedla ony obligátní „nepřekonatelné rozdíly“, které jim po šestadvacet let trvajícího manželství (a osmadvacet let trvajícího vztahu) zřejmě nevadily... Žádné další detaily však nejsou známy, a proto je konec jejich manželství zahalen rouškou tajemství. Oba slavní manželé se totiž obrnili mlčením.

Fotogalerie
57 fotografií