Carla, manželka herce Loua Ferrigna, učinila řadu znepokojivých tvrzení během nedávných soudních stání v San Luis Obispo County v Kalifornii. Lou se totiž pokoušel získat opatrovnictví nad svou paní poté, co jí byla diagnostikovaná pokročilá demence. Kromě toho obvinil svou dceru Shannu (42), že chtěla stav své matky zneužít a získat od ní více než 500 tisíc dolarů (11,6 milonů korun). Následně požádal, aby měl nad jejich účtem plnou kontrolu. 

V reakci na to však Carla podala protižalobu a chce se po třiačtyřiceti letech prožitých po boku svého muže rozvádět. Tvrdí, že se ji její manžel, jenž se v 70. a 80. letech proslavil jako kulturista a později herec, snaží odstřihnout od peněz. Seznam jejích obvinění však u společného konta nekončí - v soudním spise, který se podařilo získat deníku Daily Mail, prohlašuje, že ji Lou drží zavřenou v jejich sídle v Arroyo Grande, zatímco on „tráví většinu času cestováním za svými různými vystoupeními“.

„Nepopírám, že nejsem ve stejném stavu, jako když jsem byla mladší, ale vím, co se kolem mě děje, jak se ke mně Lou chová a že se snaží zajistit, aby se mnou bylo zacházeno jako s naprosto neschopnou. To, aby mohl využít náš majetek a nechat mě zemřít,“ je přesvědčená Carla. „Chci se rozvést, ale to se Lou snaží zastavit tím, že mě izoluje od ostatních členů rodiny,“ uvedla Carla v soudních lejstrech. Kromě toho se jí prý Lou „chlubí“  tím, že má milenku jménem Lisa.

„Lou má nade mnou naprostou kontrolu, vymáhá si ji prostřednictvím fyzického zastrašování, emocionálního zneužívání, omezování mého pohybu v našem vlastním domě, odebírá mi přístup k našemu panství,“ vypočítala zlostně. Herec ji měl zamykat v domě a omezoval její pohyb po sídle pouze na její ložnici a kuchyni. Ať už je to jakkoliv, přála by si jediné - aby její záležitosti spravovala její dcera Shanna, ano, přesně ta, co se ji měla prý pokusit okrást, případně mladší syn Lou Jr. (38).

Video
Video se připravuje ...

Kromě Hulka vytvořilo Marvel Studio i postavu SHE-HULK. Youtube Screen Culture

Přestože slavný herec, jenž se objevil po boku Arnolda Schwarzeneggera (76) v dokumentu Železný Schwarzenegger (a po řadu let byl také jakýmsi jeho rivalem), tvrdí, že tato obvinění nejsou pravdivá a jejich původ spočívá v Carlině nemoci, její právní zástupce a její doktor uvádějí, že Carla se chtěla s umělcem rozejít už několik let - až jeho nevhodné chování z nedávného období ji ale donutilo konečně jednat. Lou a Carla si přitom řekli své „ano“ už v roce 1980 a od té doby tvořili na první pohled šťastný pár...

Fotogalerie
53 fotografií