Herečka, která se proslavila coby Brenda Walshová v seriálu Beverly Hills 90210, ale fanoušci ji milují také coby Prue Halliwellovou z Čarodějek, bojuje již dlouhou dobu s rakovinou v posledním stádiu. Přesto, že už napadla i její mozek, Shannen se nevzdává.

Stejný bojovný přístup má zřejmě ve všech oblastech života. Jistě ji moc bolelo, když ji po jedenácti letech společného života fotograf Kurt Iswarienko podvedl. Rozešli se, Dohertyová ale přesto nehází flintu do žita a na lásku nezanevřela.

Nedávno se na sociální síti pochlubila společnou fotkou s jakýmsi obrýleným fešákem. Oběma jim to moc slušelo, objímali se a on vyloženě zářil štěstím. „Čas na večeři,“ zněl lakonický popisek u fotky, ovšem ani to nezastavilo příznivce herečky, aby začali spekulovat, co mezí ní a pánem, co je na fotce, vlastně je. 

„Jsem tak šťastná, vypadá to, že jste našla lásku,“ psali Shannen fanoušci. Ostatně Chris Cortazzo, který byl na snímku označený, byl na svém profilu malinko sdílnější, když napsal, že jde na večeři se svou láskou. 

Ovšem v komentářích také zaznělo, že realitní agent není hereččiným novým partnerem, ale »jen« jejím nejlepším přítelem. Navíc je prý gay... Ale jaká je pravda, to ví asi jen Shannen a Chris.

Video
Video se připravuje ...

Shannen bojuje s rakovinou, rozhodně se ale nevzdává. .

Fotogalerie
67 fotografií