Till Lindemann, frontman kapely Rammstein, dorazil do Prahy. Čeká ho tu koncert, který odehraje 22. listopadu ve Sportovní hale FORTUNA. Do naší metropole se však dostavil již o den dříve - 21. listopadu přiletěl na terminál číslo 3 soukromým letadlem, umně se vyhnul fanouškům čekajícím na podpis a ihned po ubytování v jednom z luxusních hotelů zamířil v doprovodu kamaráda na procházku městem.

Není to poprvé, co je v Praze. Hrál zde i s Rammsteiny celkem nedávno, a to 15. května 2022. Anebo ještě předtím v roce 2019 a také v roce 2017 - tehdy se s nimi setkal dokonce i samotný Karel Gott (†80) - a tento kouzelný okamžik si mimochodem můžete připomenout v naší galerii. Jenže nechybělo málo a mohla být tato návštěva stověžaté matičky jeho poslední! Při přecházení ulice si totiž zřejmě vůbec neuvědomil, že před chodcem má přednost tramvaj... 

Vstoupil do vozovky... a projíždějící tramvaj ho málem srazila. Nebýt pohotové reakce jeho společníka, který ho zavčas stáhl stranou, mohlo dojít k velkému neštěstí a vůbec se nemuselo konat vystoupení, které je příslibem rockerových starých a nových skladeb, videí, speciálních efektů a dalších vychytaných detailů, co dohromady tvoří působivý celek. Nebohý řidič nejspíš netušil, že málem přejel slavného muzikanta!

Fotogalerie
55 fotografií