Ke krvavému incidentu došlo na Šenkvické cestě na parkovišti mezi fitness centrem a podnikem, kam se herec známý z show Česko Slovensko má talent zastavil na jedno pivo. Do baru však za ním vešel i agresor, který čekal, až Ivan Kozák odejde ven. Jakmile se tak stalo, muž se na něj po několika vteřinách vrhnul a začal ho surově kopat do hlavy. „Ležel jsem na zemi před barem, snažil jsem se chránit si hlavně tvář, byla to taková bolest... Bojím se, jestli to vůbec přežiji, akorát jdu na vyšetření,“ citoval nebohého Kozáka portál Čas.sk

Útok měl podle všeho bizarní důvod! „Kamarád si nasadil z legrace náušnice a já jsem byl jen v tílku, a jen tak jsme se smáli a dělali show. Ten člověk asi usoudil, že jsem gay a sledoval mě,“ spekuluje Kozák, jenž svou tvář plnou modřin ukázal i na facebooku.

„17. listopad 2023 a stále jsme v té samé...! Za dva dny mám natáčení a 23. premiéru. Děkuji,“ vzkázal ironicky muži, co mu tak drasticky „pošramotil fasádu“. A vzhledem k tomu, že po rvačce trpěl bolestmi, vyhledal v Bratislavě lékařskou pomoc... O čemž také informoval i na sociální síti.

Video
Video se připravuje ...

Ivan Kozák v show Česko Slovensko má talent FTV Prima

Kozák, jenž se objevil i v SuperStar a aktuálně působí v revivalové kapele Best Slovak Bon Jovi Revival Band, totiž sdílel fotku z nemocničního lůžka, kde je v záběru vidět jeho obvázaná noha a paže, do které vede kapačka. 

Kromě bolesti hlavy a s tím spojeným zvracením (že by lehký otřes mozku?) ho tak nakonec postihly i další zdravotní obtíže! „Děkuji vám za starost, jste úžasní. Všechno bude OK, nebojte se,“ ujistil však Kozák své fanoušky, co se zprvu domnívali, že je jeho potlučený obličej jenom výsledkem práce šikovných maskérů...

Fotogalerie
32 fotografií