„Rád bych to uvedl na pravou míru – nikoho jsem nenapadl, ale byl jsem napaden!“ běsní na sociální síti rapper Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina. Partner zpěvačky Lenky Filipové (30), známé jako Lenny, se totiž popral s Tomášem K. (43), když mu vytknul, že jezdí špatným směrem v jednosměrce, která vede od školy k mateřské školce s jídelnou. Marpa pak podle jeho slov popudilo, že si chtěl muž na mobil vyfotit jeho registrační značku. Načež vystoupil z vozu a dal mu dvě rány do obličeje.

„Nemohl jsem zvednout ruce, a tak jsem ho narazil na auto a kousl do prsu,“ přiznal Tomáš K. „Odrazil se od svého auta a srazil mě na zem. Když jsem se zvedal a hledal brýle, nastoupil do auta, konečně odcouval a ujel,“ líčil dramatickou situaci napadený muž. Incident potvrdila i policie s tím, že oba muži by se měli dostavit na obvodní oddělení k podání vysvětlení. Přestože na dotazy Blesku rapper nereagoval, na svém instagramu ochotně popsal svou verzi.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Marpo (@mcmarpo)

„Ano, vjel jsem do jednosměrky, dostal jsem za to pokutu. Pospíchal jsem pro dceru, které bylo blbě, chtěl jsem si to zrychlit, za to se omlouvám! Potkal jsem se s pánem, který na mě začal řvát, ‚že žádný ko*ot tady v jednosměrce jezdit nebude, že tady jsou děti‘, na což jsem mu řekl, že jsem tou jednosměrkou jel pomalu,“ obhajoval se. „Pán si mě začal natáčet, přišel k mému autu a začal mě z něj tahat. Zakousl se mi do bicepsu takovým způsobem, že jsem to v životě nezažil!“

Podle Marpa na něj muž vrčel, škrábal ho a strkal mu prsty do očí. „Tak jsem v sebeobraně pána vzal a hodil ho na zem, dal jsem mu jednu nebo dvě facky otevřenou dlaní a řekl mu ‚vyser se na to, nebo to dopadne zle‘.“ A co více, rapper, jenž je aktivní i v MMA ringu, musel vyhledat lékařskou pomoc. „V nemocnici mi řekli, že za 20 let nic takovýho neviděli, musel jsem jít na tetanovku, protože ta ruka mi hnisá, nevím, čím mě pán nakazil…“ ukazoval do objektivu obvázanou paži.

Přesto však na celém incidentu dokázal najít něco pozitivního. Všechno bere jako celkem dobrou reklamu na svůj chystaný koncert...

Fotogalerie
51 fotografií