„Zkusil jsem vystoupit z komfortní zóny a udělat jednou něco jinýho. Hodně mých songů je plných testosteronu, tak jsem chtěl jednou udělat něco pro ženy, ať si můžou zatančit,“ přibližuje Marpo svou nejnovější píseň Jsem prostě takovej

„Není to moje úplně klasická poloha, ale vůbec mi to nevadí. Je to zase něco novýho. Vlastně mě to dost baví,“ dodává. Výslednou podobu singlu mají na svědomí producenti Mantra a Marcus Tran, o mix a master se netradičně postaral Dobrin, dvorní rapový producent Universal Music. 

Ačkoli jsme u Marpa zvyklí, že v textech svých písní vychází z příběhů, které píše jeho život, i tady vystupuje ostřílený český hudebník ze zajetých kolejí. „Neřekl bych, že je to úplně můj příběh. Jsou to spíš příběhy, co kolem sebe posbírám. Ale obecně mi přijde, že my, chlapi, ženy vždycky v něčem zklameme. Nebo se to tak alespoň tváří,“ dodává s úsměvem Marpo.   

Vizuálně velmi působivý a stylový videoklip si vzal na starosti opět režisér PapaPech, který s Marpem spolupracoval už na mnoha projektech, včetně jednoho z posledních singlů zase další pondělí. Minimalistický snímek, který vznikl v rámci fotosession, tak dokonale vystihuje drsně romantické vyznění písně, a to i díky stylingu Jirky Hofbauera.  

Video
Video se připravuje ...

Marpo - Jsem prostě takovej Marpo

Fotogalerie
35 fotografií