Rapper Marpo je partneremzpěvačky Lenny (30), která v den, kdy došlo k napadení, odlétala se svou maminkou Lenkou Flipovou (69) na dovolenou. Jistě by je ani ve snu nenapadlo, co se kousek od letiště mezitím strhne...

V jednosměrce

„V úterý jsem přijížděl ke svému domu a z jednosměrky ve špatném směru rychle přijíždělo BMW. Cesta vede od školy k mateřské školce s jídelnou,“ popsal Blesku Tomáš K. (43), který řídil bílé auto Dacia Lodgy. „Řidič na mě mával, abych mu uhnul. Vystoupil jsem a řekl mu, že je to jednosměrka, že tu bydlím a že tu mám děti,“ pokračoval napadaný šofér. Marpa pak podle jeho slov popudilo, že si chtěl na mobil vyfotit jeho registrační značku. „Řekl, že zná tyhle hrdiny s telefonem a že vystoupí a »rozbije mě«. Odpověděl jsem mu, ať klidně vystoupí...“ A pak už šlo vše ráz na ráz!

Srazil ho na zem

Zpěvák se rychle nejspíš přepnul do svého módu bojovníka MMA. „Vystoupil a dal mi dvě rány do obličeje! Nemohl jsem zvednout ruce, a tak jsem ho narazil na auto a kousl do prsu,“ přiznal Tomáš K. „Odrazil se od svého auta a srazil mě na zem. Když jsem se zvedal a hledal brýle, nastoupil do auta, konečně odcouval a ujel,“ vylíčil dramatickou situaci napadený muž.

Neměl prý v tu chvíli ani ponětí, s kým měl tu čest. „Vůbec jsem ho neznal. Kdybych věděl, co je zač, asi bych ho radši nechal jet...“ dodal. Blesk pochopitelně požádal o vyjádření také Marpa. Ten ale na dotazy do uzávěrky vydání nereagoval.

Policie incident řeší

Policie potvrdila Blesku, že na lince 158 přijala oznámení o potyčce mezi dvěma muži v úterý ve 14:40. „V ulici Školní, která je jednosměrná, projížděl řidič, ročník 1980. Proti němu vyjelo v protisměru jiné osobní vozidlo. Muž, který jel ve správném směru, gestikuloval, aby druhý řidič vycouval. Ten to neudělal. Muž vystoupil, šel k němu a řekl mu, že je v jednosměrné ulici. Nakonec i řidič druhého vozidla vystoupil a měl muže udeřit do obličeje. Ten mu to měl oplatit,“ popsala Blesku mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová. „Oba muže máme ztotožněné a oba by se měli dostavit na obvodní oddělení k podání vysvětlení,“ doplnila s tím, že věc se bude řešit pravděpodobně jako přestupek proti občanskému soužití.

Video
Video se připravuje ...

Marpo - Jsem prostě takovej. Marpo

Fotogalerie
31 fotografií