Kaie Gerberové se za ty roky, co se podobně jako její maminka Cindy Crawfordová  ohybuje ve světě módy, úspěšně podařilo vymanit ze škatulky protežovaného prominentního dítěte. Aktuálně patří mezi nejžádanější modelky současnosti – a to zcela po právu. Dcera podnikatele Randea Gerbera (61) vypadá totiž jako mladší kopie slavné supermodelky. Pyšní se krásnou tváří, štíhlým tělíčkem a nekonečně dlouhýma nohama... A všude, kde se objeví, prostě zdobí.

Jinak tomu nebylo ani na akci Planet Omega v New Yorku, tedy na večírku, který uspořádala společnost prodávající luxusní hodinky. Cindy se na akci ukázala v dlouhých černých a elegantně decentních šatech, které doplnila o malou kabelku a hodinky právě značky Omega. Kaia naopak vsadila na mírnou provokaci. Oblékla si černou skládanou minisukni a upnutý rolák... pod který si jaksi „zapomněla“ vzít spodní prádlo.

Video
Video se připravuje ...

Cindy Crawford v dnes již ikonické reklamě Pepsi Youtube.com

To totiž okamžitě odhalily všudypřítomné blesky fotících novinářů – nemilosrdně totiž prosvítily tenkou látku a na světlo světa se dostaly její bradavky. Je však pravdou, že půvabná Kaia, která aktuálně randí s hercem Austinem Butlerem (32), známým z životopisného snímku Elvis, se rozhodně nemá za co stydět... A v tomto věku si nějakou tu vyzývavost rozhodně může dovolit. Kromě toho je díky své profesi na pózování v odvážných modelech jistě zvyklá...

Fotogalerie
64 fotografií