I když se Cindy loni na podzim magazínu Haute Living svěřila, že hledá cestu, jak si užít život po padesátce, tak s manželem jim to klape. 

Před 25 lety jsme se s Randem vzali v Ocean Clubu na Bahamách. Bylo to dokonalé. Strávili jsme krásný víkend obklopeni rodinou a přáteli, oslavovali naši lásku k sobě navzájem. Hned bych to udělala znovu,“ pochlubila se na sociální síti topmodelka, která má s manželem dceru Kaiu (21) a syna Presleyho (23). 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Michaela Kociánová po roce v Praze: Zadržená v Německu, milionová investice a nový muž! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Chci pogratulovat “nám” k tomu, že jsme to zvládli 25 let. Bylo nám požehnáno v mnoha ohledech, zejména k našim dvěma dětem. Uznávám, že i se všemi těmi požehnáními je život plný vzestupů, pádů a výzev. Jsem pyšná na to, jak jsme spolu vedli život... Jsi můj nejlepší kamarád a skála a nedokážu si představit život bez tebe,“ vyznala se nestárnoucí kráska. 

K výročí jim pogratulovalo přes 2 tisíce lidí a mezi nimi i její modelingové kolegyně. „Jste jeden z nejlepších párů, které znám, v mnoha ohledech,“ tvrdí Helena Christensenová. Přidala se Naomi Campbellová, Pavlína Pořízková nebo herečka Michelle Pfeifferová. 

Fotogalerie
44 fotografií