Mladičká začínající modelka Leni Klumová si vyrazila na dovolenou - do malebného přímořského města Forte dei Marmi v Itálii. Podle zahraničních médií si cestování do Evropy dopřála společně se svým otcem Flaviem Briatorem (73), nevlastním bratrem Nathanem Falcem (13)... a co víc, vzala s sebou i svého přítele Arise Rachevského (20), herce a úspěšného kalifornského podnikatele. A před cestou do Itálie si prý dopřáli i nějakou tu opalovačku na luxusní jachtě na jihu Francie.

A nebylo pochyb, že to mezi nimi pořádně jiskří. Dvojice si totiž neustále vyměňovala nejenom zamilované pohledy, ale i vášnivé doteky. Ať už ve vlnách, kde spolu dováděli jako dvě malé děti, anebo na souši, kde se k sobě tulili pod slunečníky, chráněni před spalujícím sluncem. Nebylo pochyb, že Leni je skutečně dítkem štěstěny - nejenom, že zdědila výjimečnou krásu po své matce, ale také zjevně našla lásku svého života, se kterou to vzdor svému nízkému věku myslí velice vážně. 

A šťastný je podle všeho i Aris, protože na Leni byla jenom radost pohledět. V dvojdílných plavkách, tedy v úsporných, černých, 'šnůrkových' bikinkách zcela vynikla její božská postavička - útlé boky, ploché bříško a pořádně velké poprsí, co tak ostře kontrastuje s jejím štíhlým tělem. Není pochyb, že tady matka příroda rozdávala půvabu skutečně štědře. A o úsměv ji nepřipravil ani okamžik, kdy zjistila, že se na ně zaměřili paparazzi, aby jejich společné chvíle dokumentovali.

Je totiž pravdou, že i když spolu Leni a Aris randí již třetím rokem, což už je skutečně dlouho, jejich zaláskovaných fotek je jako šafránu. Na sociální síti sdíleli jenom minimum společných fotografií a také na společenských akcích se jenom zřídkakdy objevují ruku v ruce jako pár. Své soukromí si zkrátka oba úzkostlivě hlídají. Přesto z nich spokojenost i před všudypřítomnými fotoaparáty přímo sálala a neunikla pozornosti snad ani jediného plážového návštěvníka. Posuďte sami...

Fotogalerie
49 fotografií