Vzala si na sebe třpytivé minišaty a v pase měla napsané obě spřízněné módní značky. Na hlavě měla účes à la Pamela Andersonová (56), na reklamních fotkách navíc předvedla své k dokonalosti vypilované tělo. Podle informací ze zámoří se aktuálně chlubí obvodem pasu již jen 61 cm! Zahanbit se ale nedaly ani další celebrity.

Odvážným oděvem možná doručila zpěvačka Teyana Taylorová (32) osobní vzkaz manželovi, basketbalistovi NBA Imanu Shumpertovi (33), který ji v létě po 10 letech opustil. Zněl by lapidárně: „O tohle přicházíš, drahý...“. 

Brunetka s oblými tvary Ashley Grahamová (36) je průkopnicí trendu tzv. XXL nebo Plus-Size modelek. A svou odvahu prokázala znovu, když si přes spodní prádlo vzala zcela průhledné šaty.

Transgender kráska

Jen málo prostoru pro představivost ponechala herečka a modelka Indya Mooreová (28), hvězda seriálu Pose. To tělo, které vidíte, bylo přitom původně mužské! Indya kvůli své nespokojenosti v mužském těle dokonce jako 14letá odešla od rodičů, kteří její problém odmítali pochopit. A teď jako žena na červeném koberci jen září. 

Fotogalerie
51 fotografií