„Je to tak, trpím manopauzou,“ vyhodil vtipný novotvar, který kombinuje zdravotní termín s anglickým slovíčkem man (muž). „Vlasy řídnou, testosteron opustil budovu, serotonin tu opravdu není a dopamin se rozloučil už dávno. Vyčerpal jsem všechny dobré přírodní látky,“ zoufá si zpěvák, který trpěl také nadváhou, teď je však skoro až vyzáblý!

Vysátý z večírků

Podporu nenajde ani u rodiny. „Moje dcera říká, že táta je líný. Pravdou je, že jsem prostě ku*evsky vyřízený z toho, co jsem si dělal v devadesátých letech a zkraje milénia. Roky večírků mě prostě vysály,“ sype si popel na hlavu v rozhovoru před chystaným dokumentem na Netflixu. „Myslel jsem si, že umím nejvíc šňupat, brát nejvíc prášků, nejvíc pít, považoval jsem to za nějakou svou superschopnost. Netušil jsem, že jdu na rychlé cestě k smrti a až teď si uvědomuju, jak jsem byl blízko...“

Usíná v šest

V dokumentu Robbie hovořil i o překonané závislosti na prášcích na spaní, která ale mu překopala spánkový režim. „Můžu jít spát klidně v jedenáct večer, ale do rána ležím naprosto čilý a usínám až kolem šesté ranní,“ vysvětluje muzikant, který v únoru oslaví 50 let.

Video
Video se připravuje ...

Robbie Williams vystoupil v Praze. David Malík

Fotogalerie
51 fotografií