Po 12 letech žití se rozhodl svou rozlehlou nemovitost s obřím pozemkem prodat. Robbie za sídlo v Compton Bassett ve Wiltshireu chce o 40 milionů méně, než zač ho koupil, tedy za „pouhých“ 200 milionů korun!

Usedlost byla postavena v 17. století, má sedm ložnic, osm koupelen a k domu náleží 72 akrů půdy. Mezi luxusní vybavení patří velký bazén, tenisové kurty, čtyřkolka, fotbalové hřiště, a  dokonce i helikoptéra.

Kromě krytého bazénu je zde také rekreační komplex s posilovnou, parní lázní, kulečníkem a domácím kinem. K dispozici je designová kuchyně se špičkovými spotřebiči. 

Hlavní ložnice má dvě koupelny, několik šaten, obývací pokoj, pracovnu a skryté schodiště do patra. K dispozici jsou také dva zaměstnanecké byty a samostatně stojící chata.

VIDEO: Bydlení s Markétou Mayerovou - Agáta Hanychová

Video
Video se připravuje ...

Bydlení s Markétou Mayerovou - Agáta Hanychová Videohub

Robbie popisuje sídlo jako místo, kde se s manželkou Aydou Fieldovou (42) „opravdu zamilovali“. „Tady jsme se s Aydou opravdu zamilovali, zapustili kořeny jako pár a snili o naší budoucí rodině. Dům Compton Bassett byl pro naši rodinu dokonalým únikem,“ říká zpěvák.

Od té doby jsme do příjemných pokojů v Compton Bassett House přivítali čtyři krásné děti. Sdíleli jsme zde mnoho smíchu a radosti. Je to místo vhodné pro rodinu s dětmi, které si zaslouží nechat v jeho krásných zdech zaznít ještě mnohem více smíchu a radosti,“ řekl zpěvák vzletně. „Doufáme, že si příchozí kupující užije stejně jako my.“ Důvod, proč se milovaného domu zříká, už ale neprozradil.

Fotogalerie
32 fotografií