Producent a nekompromisní porotce soutěže Česko-Slovensko má talent Jaro Slávik v půlce května absolvoval transplantaci vlasů. Sám změnu nijak nekomentoval a tvářil se, že k ní snad došlo jen tak, o zákroku ale informovala klinika na svém profilu – a pochlubila se i Slávikovými fotkami „před a po“. „To je pan Slávik?“ poznali ho okamžitě fanoušci a klinika jméno posléze potvrdila.

Rozdíl byl už tehdy markantní, vlasy ale měřily jen pár milimetrů. Po několika měsících už ale o poznání vyrostly a pleška je pryč!

Slávik se na sítích pochlubil společnou fotkou s televizní moderátorkou Danou Čapkovičovou. Na temeni hlavy se mu rýsuje několikacentimetrové číro vyčesané vzhůru. Kolínko je minulostí! Jak se transplantace povedla, posuďte sami. 

Mezi dalšími slavnými pány, kteří se rozhodli pro transplantaci hřívy, jsou například tanečník Dominik Vodička (26) známý ze StarDance, zpěvák Robbie Williams (49) nebo herec a tanečník John Travolta (69). Bohuš Matuš (49) šel jinou cestou a vlasy si na hlavu nechal vytetovat.

Video
Video se připravuje ...

Jaro Slávik pod palbou otázek na porno minulost! Nečum na mě show s Adolfeenem je zpět! FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií