„Dostat se do stand-up show v legendárním Duplexu bylo mnohem náročnější než dostat se do porno průmyslu,“ odstartoval překvapivě zostra své vystoupení Jaro Slávik, který se coby stand-up komik představil pražskému publiku vůbec poprvé.

„Vám se to směje, vy jste se jen dívali,“ pokračoval v nastaveném tónu a nešetřil tak sebe, ani bránice diváků. Netajil se přitom tím, že když se před více než čtvrtstoletím rozhodl odhodit před kamerou stud i oblečení, nenapadlo ho, že by se jeho malé tajemství mohlo stát veřejným. „Před 26 lety jsem netušil, že bude nějaký internet a že se všichni budou moct online podívat na cokoli,“ přiznal otec dvou synů s tím, že ho účinkování ve filmech pro dospělé trvale poznamenalo.

„Zanechalo to ve mně dost. Nechodím třeba do posilovny. Všude jsou tam muži v tílkách před zrcadly, funí a potí se. A hlavně mají společné sprchy,“ distancuje se s nadsázkou od ryze maskulinního prostředí. „Taky nejezdím vlakem, nelítám letadlem, a když řídím, tak se snažím dodržet všechny dopravní předpisy. Jednou se mi stalo, že jsem stál v koloně a přede mnou byl traktor. Ten najednou začal couvat. Je dost hrozné, když něco, co by se mělo vzdalovat, tak se přibližuje. Šel jsem to tenkrát řešit na nejbližší policejní stanici. Policista mi na to řekl, že „lidem dneska jebe“. Najednou jsem pochopil tu krásu vesmíru a objevil odpověď na všechno,“ dodává s úsměvem Slávik, který svým první českým stand-upem obohatil i svou filmografii. A narozdíl od té předchozí je k vidění bezplatně a legálně na internetové televizi Mall.tv.

Video
Video se připravuje ...

Jaro Slávik: Dostat se do stand-up show je složitější než do porna Mall.tv

Fotogalerie
15 fotografií