„Hned ráno, když jsem dorazil na plac, mě chytla osmička. Ta bolest byla šílená, taková ta paralyzující osmičková bolest, která se nedá překonat. Celý den jsem myslel jen na to, až bude konec. Večer jsem jel na kliniku, kde naštěstí byl skvělý pan doktor, který mi zub hned vytrhl. Déle bych to už asi nevydržel,“ vzpomíná na náročné natáčení populární herec.

Šestidílný komediální seriál internetové televize Mall.tv vznikl v režii spolužáků
ze scenáristiky Jana Prušinovského a Vladimíra Škultétyho podle scénáře Jaroslava Žváčka, autora šesti Českými lvy oceněného dramatu Kobry a užovky. „Honzu Prušinovského znám dlouho, vím, jak pracuje, a absolutně mi to vyhovuje. I tentokrát to bylo skvělý. S Mírou Škultétym se známe jako herečtí kolegové. Tohle bylo poprvé, co jsem ho zažil v roli režiséra, a musím říct, že jsme si skvěle sedli a rozuměli si. Natáčení bylo moc fajn, baví mě dělat tyhle internetový seriály, říkám tomu věci do mobilu,“ pochvaluje si Hádek atmosféru na place, na kterém se netradičně vystřídali hned dva režiséři.

„Když jsem viděl poprvé scénář, tak jsem se trochu lekl tolika cizích slov, kterým jsem vůbec nerozuměl. Naštěstí mi kluci všechno vysvětlili a byl jsem v obraze. Jsem rád, že i přes ty problémy se zubem se to všechno skvěle zvládlo. A doufám, že se lidem bude seriál líbit. Mám rád tuhle platformu, a když jsem doma sám, tak si pouštím tyhle věci třeba k jídlu. Hodně mě bavil třeba seriál Život je hra,“ dodává představitel seriálového šéfa reklamní agentury.

Ten svádí neustálý boj s měnícími se požadavky svých klientů na jedné straně a vzdorujícími zaměstnanci na straně druhé. S jakým úspěchem se mu to daří, můžete sledovat v internetovém seriálu Všechno je jinak na Mall.tv.

VIDEO: Všechno je jinak! Nový seriál od hvězd Mostu!

Video
Video se připravuje ...

Všechno je jinak! Nový seriál od hvězd Mostu! Mall.tv

Fotogalerie
21 fotografií