Herečka Dejvického divadla Veronika Khek Kubařová se do povědomí diváků dostala nejen rolí bohémské dcery Lenky Vlasákové (46) v romantickém snímku Ženy v pokušení, či postavou rozhárané Johany z hořké komedie Můj vysvlečenej deník, ale také reklamami na nejmenovaného mobilního operátora.

V sérii spotů účinkovala společně s Kryštofem Hádkem (36), který ztvárnil jejího manžela a majitele horského hotýlku, kde se děj spotů odehrával, a také s Jiřím Langmajerem (52), jenž si zahrál jejich nepříliš úslužného zaměstnance.

Pohledná umělkyně vysvětlila, co je pro ni určující, aby na takovou nabídku, s níž pak bude dlouhou dobu spojována, kývla: „Nesmím se za to stydět. Nesmí mi být trapně, když mě lidé na ulici poznávají díky této reklamě.“

Kromě toho ocenila i to, že se reklamní kampaň natáčela ne jako krátké skeče, ale jako ucelený příběh. „Moc se mi líbí, jak je vymyšlený. Vzala jsem to hlavně kvůli lidem, kteří se na natáčení podíleli. To je pro mě kolikrát důležitější než scénář,“ prohlásila Kubařová, známá svým širokým úsměvem.

O tom, zda se má pro tenhle projekt upsat, se ani nijak zvlášť neradila se svým manželem, divadelním režisérem Pavlem Khekem, přesto však připustila, že tam k jisté debatě přece jenom došlo. „Nedá mi to, stejně se musím rozhodnout podle sebe. Ale je pro mě důležité, co říká,“ zdůraznila krásná brunetka, která si i po svatbě nechala své příjmení.

Před veselkou v roce 2015 mimochodem dlouhá léta žila s režisérem Karlem Janákem, s nímž se poznala během natáčení teenagerské komedie Rafťáci.

VIDEO: Veronika Khek Kubařová přiznala, co dělá o dlouhých zimních večerech

Video
Video se připravuje ...

Veronika Khek Kubařová přiznala, co dělá o dlouhých zimních večerech Tereza Kovářová

Fotogalerie
29 fotografií