Po čtyři roky kraloval reklamám na televizních obrazovkách i na internetu a jeho dobrodružství coby tělocvikáře, tajného agenta, lékaře, pilota či kosmonauta navíc diváky bavila. Teď je však vtipným spotům s Trojanem konec a od 15. února ho nahradí příběhy manželů a majitelů horského hotýlku Růžena.

Zahrají si je Kryštof Hádek s Veronikou Kubařovou a v menší roli řidiče rolby a údržbáře se objeví také Jiří Langmajer. Kuchaře ztvární Ctirad Götz (52) a servírku Anastázie Chocholatá (17), která ještě není příliš známá, ale objevila se ve filmu Pojedeme k moři.

„Moc děkujeme Ivanu Trojanovi za fantastické čtyři roky, během nichž jsme společně posbírali řadu cen za TV spoty. Bylo nám velkou ctí s Ivanem spolupracovat,“ uvedl ředitel marketingové komunikace společnosti Jan Stanko. Firma se prý vydala novým směrem, a proto se rozhodla i pro nový reklamní koncept, který znamenal i výměnu herců.

Představitel Petronela v pohádce Anděl Páně si ale kvůli vyhazovu hlavu dělat nemusí. Částka, kterou si za reklamy vydělal, je sice podle smlouvy ostře střežené tajemství, ovšem podle našich informací si měl přijít na velmi slušné peníze. Stejně jako před lety Vojta Kotek (30), který byl tváří značky před ním. Ten si tehdy díky několika sériím spotů vydělal neuvěřitelných 25 milionů.

VIDEO:  Zapomnětlivý Bartoška, zpívající Trojan: Pokažené záběry z Anděl Páně 2!

Video
Video se připravuje ...

Zapomnětlivý Bartoška, zpívající Trojan: Pokažené záběry z Anděl Páně 2! Falcon

 

Fotogalerie
45 fotografií