Britská kapela The Night Café a její fanoušci truchlí. Všechny je totiž zaskočila náhlá smrt zpěváka Seana Martina (†26). Kromě něj patřil ještě do skupny kytarista Josh Higgins, baskytarista Arran O'Connell a bubeník Carl Dillon. Příčina frontmanova skonu prozatím není známá. Je ale pravdou, že se Martin v dubnu minulého roku zmínil, že se potýká s vážnými zdravotními obtížemi a čeká ho v den narozenin důležitá operace. Neupřesnil však, o co přesně šlo.

To, že Sean již není mezi živými, oznámili na svém instagramu samotní hudebníci. A jak zdůraznili, jsou z toho všichni jaksepatří zdrcení. „Slova nedokážou popsat bolest, kterou právě cítíme. Celé se to ještě pořád snažíme zpracovat. Prosíme vás všechny, abyste respektovali soukromí Seanovy rodiny a přátel v těchto těžkých časech,“ napsali ve svém společném vyjádření, které zveřejnili na sociální síti i s fotkou usměvavého zpěváka.

Podle nich Sean nebyl jenom jejich kolegou, ale mnohem více. „Byl to náš nejlepší kamarád už od dětství, s nímž nás spojuje tolik vzpomínek. Dosáhli jsme spolu všeho, o čem jsme kdysi jen snili. To si budeme navždy pamatovat. Jeho památka bude navždy žít v našich srdcích a prostřednictvím hudby, kterou pro vás všechny vypustil do světa,“  dodali členové kapely, která vznikla v roce 2014 - v době, kdy byli všichni čtyři ještě na škole. 

Pod příspěvkem se kromě zaskočených fanoušků vyjádřila i zpěvákova matka Katherine - poděkovala všem za jejich lásku a podporující zprávy určené pro jejího „krásného a talentovaného syna Seana“. Norsko-britská rocková kapela The Wombats, se kterou The Night Café v minulosti koncertovali, k tomu uvedla, že Martin byl „doslova ten nejhezčí a nejmilejší kluk, kterého na turné měli. Nemluvě o tom, jak byl talentovaný a úžasný...“
Fotogalerie
20 fotografií