Herečka, jež si zahrála například v seriálu Three's Company či ve filmech Těžké časy a Zamilovaný Amor, ale u nás je jednoznačně nejvíc známá coby Carol z populárního sitcomu Krok za krokem, zemřela 15. října, jen pouhý den před svými 77. narozeninami.

Čas smrti 5:30 uvádí úmrtní list, který má k dispozici zahraniční plátek The Blast. Jako bezprostřední příčinu smrti zde uvedli „rakovinu prsu s metastázami do mozku“, což potvrdila i provedená biopsie. 

Pitva nebyla provedena, ale i přesto se v dokumentu lze dočíst také to, že herečka trpěla hypertenzí neboli vysokým krevním tlakem. Dále ji trápil hydrocefalus, tedy patologický stav, při němž dochází k abnormálnímu hromadění mozkomíšního moku v komorách nebo dutinách mozku. 

Během tohoto stavu se v mozku hromadí nadbytečná mozkomíšní tekutina v tekutinových dutinách nebo komorách mozku a způsobuje škodlivý tlak na mozkové tkáně mozku. Dle úmrtního listu Suzanne Somersová trpěla hydrocefalem více než rok.

Tři dny po odchodu na onen svět došlo i na skromný pohřeb. Somersová byla pohřbena na Desert Memorial Park v Cathedral City během ceremonie pořádané pohřební službou v Palm Springs v Kalifornii. 

Video
Odemknout video

Skutečný osud Bobbyho Ewinga. Vraždy a nemoci mu vzaly jeho nejbližší Videohub

 

Fotogalerie
59 fotografií