Gigantické, luxusní a pořádně nestoudné sídlo Playboy Mansion v Los Angeles se stalo domovem celé řadě lidí. Kromě zakladatele časopisu Playboy Hugha Hefnera zde žily jeho manželky, přítelkyně, milenky, děti i velmi početný personál. 

Hefnerův syn Marston nyní zavítal do podcastu dvou bývalých Hefových partnerek Holly Madisonové (43) a Bridget Marquardtové (50), s nimiž v sídle strávil několik let. „Personál na mě byl opravdu hodně zlý. Chovali se ke mně strašně,“ zavzpomínal. 

Personál mu to dal »sežrat«

„Brali mě tak, že žiju jen z úspěchu svého otce. Záviděli nebo si mysleli, že jsem arogantní. Dávali mi najevo, že tam nezapadám,“ svěřil se. Zdaleka nejhorší to prý bylo, když přišel do puberty a posléze se z něj stal mladý muž. „V té době jsem se tam vůbec necítil vítaný,“ připustil. 

Holly dala Marstonovi jen za pravdu. Také ona si z úst zaměstnanců vyslechla pěkně nevybíravé poznámky. Bridget, na druhou stranu, s personálem problém neměla. „Když byla Holly hlavní přítelkyně, trávila jsem s personálem hodně času. Vzpomínám na to ráda,“ svěřila se. 

Zajíčci jako rodina

A jak to měl malý Hefner s holkami? Ty pro něj prý byly jako součást rodiny! Oblíbenou vzpomínkou je pro něj například moment, kdy se společně rozhodli jet se podívat na vánoční světýlka. „Jeli jsme limuzínou a měli jsme perníčky. Tak strašně rád na to vzpomínám!“ polykal mladý muž slzy. 

Šachy s tátou

Navzdory vytížení si Hugh na svou rodinu prý vždycky našel čas. Každé úterý například se synem hrával šachy. Když ho pak kluk jednou porazil, než aby se kvůli tomu rozčiloval, syna chválil a byl na něj prý moc pyšný.

Kromě Marstona měl Hugh Hefner s modelkou Kimberley Conradovou ještě syna Coopera a z prvního manželství s Millie Williamsovou (97) měl dceru Christie (70) a syna Davida (68). 

Video
Video se připravuje ...

Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012. youtube/Pikata TV

Fotogalerie
115 fotografií