Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vdova promluvila o manželství s králem Playboye: Byl to narcis a nenáviděl ženy!

Autor: rc - 
18. července 2023
22:28

O životě s Hugh Hefnerem se rozhodla promluvit vdova Crystal Hefnerová (37). Krásná blondýnka byla za Hefnera vdaná pět let až do jeho smrti v roce 2017. Manželství se zakladatelem kultovního pánského časopisu Playboy nebylo podle ní vůbec jednoduché. Crystal prý musela dodržovat celou řadu pravidel.

Crystal studovala psychologii na univerzitě v San Diegu a rozhodla se na částečný úvazek pracovat jako modelka. V roce 2008 jí kamarád navrhl, aby poslala fotky do Playboye, aby se dostala na jejich párty. Crystal tak učinila a byla překvapená, když přišla pozvánka na jejich halloweenský večírek.

Právě tam se seznámila s Hughem Hefnerem. Druhý den jí prý zavolal a navrhl jí, aby se nastěhovala ke Karisse a Kristině Shannonovým. „Bylo to velmi, velmi rychlé,“ řekla Crystal pro americký deník New York Post. Posléze začala se zakladatelem Playboye randit a v roce 2012 se vzali.

„Říkej jen hezké věci“

Crystal byla s Hefnerem až do jeho smrti v roce 2017. Po jeho odchodu prý nemohla dva týdny opustit dům. „Nakonec mě můj kamarád vzal pryč. Byla to úplně moje první cesta mimo sídlo a vedla do Afriky,“ řekla s tím, že následně navštívila i Austrálii. Po světě cestovala měsíc.

O svém vztahu s Hefnerem se rozhodla napsat knihu, kterou nazvala „Říkej jen hezké věci“. Právě tato slova jí měl říci sám Hefner. „Až budu pryč, říkej o mne prosím jen hezké věci,“ měl jí říci. „Posledních pět let jsem tento slib dodržela,“ uvedla a dodala, že se ale nakonec rozhodla promluvit o tom, co si během deseti let s Hefnerem prožila.

Zákaz vycházení a cestování

Hefner prý miloval, když na něm byly ženy závislé. Musela dodržovat večerku. Po 18. hodině večer nesměla vycházet. Jednou projevila své přání navštívit Paříž a jet do Disneylandu nebo si alespoň udělat výlet na pláž, ale Hefner jí odpověděl, že může cestovat po jeho smrti. Dalším pravidlem bylo, že musela vypadat dobře. „Museli jste se snažit vypadat co nejlépe, abyste vypadali stejně, nebo lépe než ostatní dívky,“ uvedla s tím, že pokud by si nedávala záležet na svém zevnějšku, rychle by ji mohl nahradit.

V sídle po jeho smrti navíc našla fotografie nahých žen. Podle ní si je schovával pro zábavu a neměl v úmyslu dívky vydírat. „Uklízela jsem dům a našla jsem je,“ uvedla s tím, že všechny obrázky roztrhala a vyhodila. „Hef byl narcis a misogyn. Byl to velmi komplikovaný člověk. Ale udělal také mnoho dobrého. Pomohl spoustě lidem. Zároveň ale také ubližoval lidem způsobem, který si neuvědomoval,“ dodala Crystal, která po jeho smrti začala nový život.

Video  Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012  - youtube/Pikata TV
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi