O losangeleském sídle majitele Playboye Hugha Hefnera (†91) je dobře známo, že rozhodně nešlo o žádný klášter. Večírky, drogy, skupinový sex a ty nejšílenější praktiky zde byly na denním pořádku!

O své zkušenosti teď v podcastu Heather McDonaldové s názvem Juicy Scoop (Žhavý drb) promluvila jedna z Hefnerových exmilenek Bridget Marquardtová. Bridget se dokonce objevila v reality show The Girls Next Door, která nějaký čas sledovala krásky v dekadentní vile. 

Nejdřív ho odmítla

Jak tomu bylo i u řady ostatních mladých žen, i v jejím případě začalo všechno nenápadně – dokonce Hefa zpočátku odmítla. „Slyšela jsem o tom, co se tam dělo. Chtěla jsem být jenom playmate,“ svěřila se kráska s tím, že o život po boku Hefnera zprvu nijak nestála. „Přijal to bez problému a byl milý, všechno bylo v pořádku,“ vypověděla.

Po několika měsících ale Bridget svůj názor změnila. V Los Angeles strávila už nějaký čas a její kariéra se ne a ne posunout... „Řekla jsem si – co můžu ztratit?“ pomyslela si a nabídku přijala. 

První sex přetrpěla

Ve vile ale události nabraly rychlý spád. Skupina žen, mezi kterými byla i Bridget, následovala Hefa do ložnice. „Říkala jsem si, že na to nejsem připravená. Nebudu dělat nic, co nechci,“ vzpomínala. „Ne že bych to s ním nikdy nedělala, ale prostě jsem na to nebyla připravená v tu chvíli,“ dodala. 

Nakonec ale, jako u řady jiných, její plány vzaly za své. „Měla jsem v plánu se jenom dívat, ale pak se mě ostatní holky ptaly: ,Ty nepůjdeš? Měla bys jít,'" vyprávěla Bridget. Prý jim tehdy odpověděla, že raději ne. „Pak už tě ale asi nikdy nepozve zpátky,“ informovaly ji ostatní ženy.

„Řekla jsem si, dobře. Viděla jsem, co dělali všichni ostatní, takže jsem věděla, že půjde tak o desetivteřinovou záležitost. Rozhodně ne delší než minutu,“ vzpomíná blondýna. 

Vždycky první

Od té doby si vzala za cíl, že každý večer musí být Hefnerovou první. „V žádném případě bych nechtěla jít po jiných lidech. Když přišly nové holky, což bylo často, chtěla jsem být prostě první a mít to za sebou. Připadalo mi, že to je nejčistší způsob, jak toho být součástí,“ popsala své roky u Hefa. 

Ve studiu s ní byla i její „kolegyně“ z oněch divokých dob, modelka Holly Madisonová (42). Ta její slova potvrdila: „Všichni se snažili mít celý proces co nejrychleji za sebou,“ nechala se slyšet. To je romantika!

Video
Video se připravuje ...

Divoký život Hugha Hefnera youtube/Pikata TV

Fotogalerie
111 fotografií